Wij ontvangen alleen maar complimenten van de bewoners , de bezoekers en alle vrijwilligers van ons hospice Beukenrode ,"een bijna thuis huis", in Naaldwijk.
Jullie hebben als leden van het HIC een sfeer weten te creëren waarin echt iedereen zich meteen "thuis" voelt.
Fris, eigentijds en vanaf de eerste dag functioneel en gezellig!
Een heel geslaagde vertaling van alle wensen die wij bij jullie op tafel hebben gelegd en die door jullie divers aanwezige deskundigheden zijn uitgewerkt.
En dat in een prettig samenspel en een goede sfeer. Vakwerk!!

Anny Berendse, bestuurslid Hospice Beukenrode


Hoi Petra,

Thanks!
De lamp hangt helemaal geweldig! Vorige week onwijs leuke reacties op gekregen dus ik was helemaal trots!
En ook op de potten alleen ooohs en aaahs gehad dus missie geslaagd!
Het heeft zeker even wat tijd gekost maar het resultaat mag er zeer zeker zijn. Mede dankzij jouw inbreng.
Ik ga je promoten!

Groetjes van Cyrille


Van stagiaire Marjolein,

9 weken heb ik stage mogen lopen bij Petra. Deze periode heb ik heel erg veel geleerd en ervaring op gedaan. Ook heb ik dankzij deze stage een goed beeld gekregen van hoe het er in de praktijk aan toe gaat.
Petra heeft mij zoveel mogelijk laten zien van haar werk en heeft mij overal mee naartoe genomen.
Je merkt dat Petra het echt leuk vind wat ze doet. Met veel enthousiasme maakt zij elke opdracht tot een succes.
De 9 weken zijn omgevlogen en ik vind het jammer dat het er alweer opzit. Zo’n leuke en vooral ook leerzame stage had ik nog niet gehad. Ik ben heel wat ervaringen rijker! Bedankt Petra!


Beste en lieve Petra,

Ontzettend blij zijn wij dat we jouw hulp en professionaliteit hebben ingeschakeld, ons huis is helemaal "af" en voelt als "thuis" en het is echt een plaatje! Wat heb jij fantastisch werk verricht, door onze twee verschillende smaken toch tot een eenheid te vormen!
Heel erg bedankt!

Arthur en Saskia

Ik vroeg mij af of ik iemand kon vinden die onze organisatie bij kan staan met nieuw in te richten ruimten of bestaande ruimten een nieuwe look te geven. Niet op de loonlijst, maar in te zetten indien nodig.
En dan iemand die verstand heeft van onze doelgroep, de veiligheid en functionaliteit. Maar ook onderscheidend van de rest van Nederland!
Ik heb haar gevonden: Petra!
Een absoluut voordeel is dat Petra het totaaloverzicht heeft en zich coördinerend opstelt. Dit scheelt mij en de medewerkers heel veel tijd. Willen we een keer wel iets zelf doen, is dit ook geen probleem.
Omdat de samenwerking goed verloopt en ik Petra haar ideeën prachtig vind, heeft zij eind 2008 ook de de verbouwing en herinrichting van ons eigen huis begeleidt. Dit met verrassende effecten!

Liesbeth Koornneef
Directeur stichting Kwest, kinderopvang in het WestlandSandra Heeneman en ik hebben vanmorgen ruim een uur staan spelen op NTC op een fantastisch harde baan! Heerlijk gespeeld, ODE aan Tom. Daarna het clubhuis bewonderd, WOW!!!!!! Wat is het prachtig geworden! Een ongelooflijke goede verandering, en goede investering vind ik. Na het tennissen MOET je wel blijven plakken bij die mooie houten tafels, banken en kleuren. Echte PETJE AF voor diegenen die het clubhuis hebben vernieuwd, en ook ODE aan Petra, de binnenhuisarchitecte.

Tennis groet, Elsebeth Botman


Petra van Os - Hoofdstraat 183 - 2678 CJ De Lier - 06 13 05 12 99 - styling@petravanos.nl